Arkitektbog

Oplev smukt tegl, lækre formater og læs historien om Danish Brickmakers i vores 304 siders store arkitektbog. Alle vores sten er præsenteret med 3 forskellige fugefarver, der tydeliggør fugens effekt i murværket. Bogen fik i 2017 en hæder for godt bogarbejde i kategorien "Fagbøger" hos Foreningen for Boghaandværk.

Download her

Brickboost

En spiselig oversigt over nogle af vores bestsellere. Blødstrøgne, håndstrøgne, langformater og forskellige strukturer, alt i en simpel symfoni af skønne stakke af tegl. En brochure, der booster murstenen i sin enkle form og som forhåbentlig får dig tættere på dit valg af sten.

Download her

One Stop Shopping

Hos Egernsund Tegl tilbyder vi hele pakken. Lige fra mursten, formsten, teglbjælker, overliggere, konsoller til projektrådgivning. Og vi er stolte over de positive tilbagemeldinger, vi får fra vores kunder (læs brochuren). Men vi hviler ikke på laurbærbladene for vi brænder for sten.

Download her

Passivhus System +C

Egernsund Tegl har med bl.a. Teknologisk Institut, Bjerg arkitektur og Dansk Passivhus Center udviklet og gennemprøvet en ny passivhuscertificeret løsning, der løser problematikken om hulmurstykkelser og linjetab omkring døre og vinduer.

Download her