DK
DK
   

  Byg med Passivhus System +C

  Egernsund Tegl har med bl.a. Teknologisk Institut og Bjerg arkitektur udviklet et fuldmuret byggesystem til Passivhuse og BR2020-huse, der løser problematikken om hulmurstykkelser og linjetab omkring døre og vinduer. Samtidig er der udviklet detaljer i et samlet byggesystem, der viser hvordan systemet udføres på byggepladsen. De præfabrikerede Energifalse skaber den præcision og stabilitet i udførslen, der gør det enkelt at overholde lufttæthedskravene i BR2020 samt Passivhuse.
  Designmæssigt skaber falsen kant, når der lægges op til en stram arkitektur i bygningens indre rammer. Dermed er løsningen ikke kun energieffektiv, men understøtter også tidens foretrukne bygningslook. 
  Energifalsene kan udnyttes alene, i en ellers traditionel opbygget teglmur, men er en del af det komplette Passivhus System +C, der viderefører alle teglmurens kvaliteter i et smalt vægfelt med lave u-værdier. 

  Læs mere om Energifalsene her.

  Arkitektens ord

  ”Det er fantastisk, at vi nu kan bygge passivhuse rationelt med tegl, der samtidig lever op til danske håndværksmæssig byggetraditioner – det er moderne komfort, energieffektivitet af i morgen og bygningskultur, der her ser dagens lys.”

  Søren Riis Dietz, arkitekt m.a.a., Bjerg Arkitektur.

  Håndværkerens ord

  “Passivhus System +C forenkler byggeprocessen markant. De justérbare rammer til Energifalsene sættes op og det første skifte i bagmuren mures. Derefter er det nemt at mure op imellem falsene. Det lyder simpelt – og det er det. Det giver en hurtigere opmuring og skaber præcision i murværket. Kingspan isoleringen fylder meget lidt og kan monteres på én gang, så vi slipper for at have isolering blandet sammen med mursten.Men humlen må være, at bygherre får et moderne og bæredygtigt hus fuldmuret i tegl, der er tidsvarende i forhold til nutidige og fremtidige energikrav, med en smal murkonstruktion og et attraktivt design med rene linier.”

  Richard Pedersen, H. E. J. Murerentreprise A/S

  BIM

  Downlad BIM-objekter.

  Brochure

  Læs den her og se de inpirerende billeder.

   

   

   

  Egernsund Tegl ambaSundgade 3DK-6320 EgernsundT: +45 7444 2540F: +45 7444 2643E: salg@egernsund-tegl.dkCVR-nr 25122100Salgs- og leveringsbetingelser