DK
DK

Organisationskulturen

Vores organisationskultur giver plads og tilladelse til, at den fremtidige adfærd hos os alle understøtter og driver realiseringen af vores mission.

Et venligt sted at arbejde, hvor vi giver meget af os selv i det kollegiale samarbejde. En dynamisk og kreativ arbejdsplads.

Vi holdes sammen af loyalitet og commitment og har særligt fokus på teamwork. Vi vægter den langsigtede værdi af personaleudvikling og anser sammenhæng og moral for at være vigtige. Vi lægger vægt på at være på forkant, og vores langsigtede mål er vækst ved at anvende nye ressourcer. Et formaliseret og struktureret sted at arbejde.

Det er vigtigt at være markedsleder af produkter og serviceydelser. Vi opmuntrer til individuelle initiativer og frihed. Vi er en resultatorienteret organisation, hvis hovedinteresse er, at få jobbet gjort. Vi er konkurrencemindede og målorienterede. Lederne er krævende. Omdømme og succes er fælles anliggender.

Succes defineres i relation til markedsandel og markedspenetration samt rettidig levering, jævn arbejdsbelastning og lave omkostninger.

Egernsund Tegl ambaSundgade 3DK-6320 EgernsundT: +45 7444 2540F: +45 7444 2643E: salg@egernsund-tegl.dkCVR-nr 25122100Salgs- og leveringsbetingelser