Skandinavisk Marketing Manager

Vi oplever stor vækst og søger derfor en ambitiøs og målrettet skandinavisk Marketing Manager til at lede vores marketingafdeling.

Du bliver i denne nyoprettede stilling med base på vores kontor på Frederiksberg ansvarlig for at lede og udvikle Egernsund Wienerbergers brandstrategi, der positionerer os i et konkurrencepræget marked. Dette indebærer at eksekvere vores skandinaviske marketingaktiviteter med et praktisk/operativt ansvar for at videreudvikle og vedligeholde alle de salgsunderstøttende processer/værktøjer. En del af strategien er et markant øget fokus på den digitale markedsføring i de tre skandinaviske lande. Du bliver leder for en mindre marketingafdeling og refererer til vores Skandinaviske Marketing Director.

Læs mere og ansøg her.

Financial Controller

Bliv en del af verdens største producent af tegl - et spændende ansvar til den ambitiøse Financial Controller

For at understøtte udviklingen og de høje ambitioner hos Egernsund Wienerberger A/S søges der en Financial Controller til en ny stilling i afdelingen Business Development & Controlling. Virksomheden har netop fusioneret og har dermed taget en stærk markedsposition i Skandinavien, godt supporteret af Wienerbergers hovedkontor i Wien, Østrig. Med en markant voksende forretning er der behov for yderligere ressourcer i controlling-funktionen. Selskabet har i Skandinavien en fuld værdikæde med produktudvikling, flere fabrikker og med en afsætning, der både er direkte og indirekte via forhandlere.

Læs mere og ansøg her.