Hvem er vi

Egernsund Wienerberger er Skandinaviens største teglvirksomhed. Vi forener dyb lokal forankring med internationalt udsyn og globalt perspektiv og vores historie går adskillige generationer tilbage. Det giver os en unik ekspertise og erfaring, som hver dag præger vores tilgang til mulighederne med tegl. Netop derfor er vores program formentlig det bredeste, mest komplette og mest innovative i hele Skandinavien. Vi brænder samtidig for en bæredygtig fremtid. Ud over løbende indsatser for at nedbringe CO2-aftrykket satser vi på produkter, der reducerer ressourceforbruget og indgår i naturens eget kredsløb. Og som kan genanvendes igen og igen gennem mange generationer. Vi tror på kvalitet, der kan ses, føles og mærkes fra inderst til yderst. Tegl, som formes og udvikler sig i takt med tiden.

Besøg vores showroom på Frederiksberg eller i Egernsund

Besøg vores showroom på Frederiksberg, Forchhammersvej 17 og oplev alt fra tagtegl, belægningstegl, beklædningstegl, dansk tegl til eksotisk tegl og meget mere.

Du kan også besøge vores showroom på Sundgade 3 i Egernsund. Her har du muligheden for at opleve den mest populære del af vores sortiment udendøre (under halvtag). Alle sten er vist med 2 forskellige fugefarver.

Hvis du har spørgsmål, så ring gerne på +45 7444 2540. Vi glæder os til at se dig!

 

 

 

 

Vi giver kaffen.