DK
DK

125 years and still burning

Hos Egernsund Tegl elsker vi ler og vi har fingrene i det hver eneste dag. Med ler i blodet gennem mere end 125 år ved vi præcis, hvordan ler føles, når det har den helt rigtige konsistens for at stenene kan tage form. Det er dét, der driver vores udelte glæde ved leret. Oplevelsen af, hvordan et naturmateriale taget direkte fra jorden kan udvikles, forarbejdes, formes og brændes til et hav af unikke sten.

Grønttorvet

Når du vælger en bolig på Grønttorvet, får du mere end bare en kvalitetsbolig midt i København. Du får sjæl. Du får kulturarv. Du får levende historie… Og en unik mulighed for at være en af de første til at bygge videre på det historiske Grønttorvs DNA som centrum for tusindvis af frugt, grønt og blomsterhandlere.
Oplev nogle af de smukke og imponerende byggerier som Egernsund Tegl har leveret tegl og specialdesignede teglbjælker til — Lathyrus-, Dahlia-, Amaryllis- og Iris Hus.

Flexsystemet

Flexsystemet er inspireret af et kendt byggesystem fra legetøjsindustrien, hvor der er flere størrelser, men kun et system. Flexsystemet tager sit udgangspunkt i, at det vandrette murmålsmodul, der er baseret på 6 cm, også gøres til modulet i højderetningen. Derved sikres der størst mulig fleksibilitet med stenene og det bliver meget nemmere at udregne målene. Der går 3 Flexsten på 18 cm i højden, 2 Munkesten på 18 cm i højden og 4 Romersten på 18 cm i højden. Fugerne er altid 12 mm.

Passivhus System +C

Egernsund Tegl Passivhus System +C var indstillet til DI Bygs Innovationspris 2013 og gør det muligt at opføre fuldmurede, fremtidssikrede lavenergihuse i tegl. Desuden sikrer systemet en betydelig bedre arealudnyttelse, så fx et 150 m² stort hus opnår 8-10 m² ekstra rum, i forhold til, hvis det var opført på traditionel vis.

Energifals Archicad

Vi har udviklet en energirigtig løsning for indvendige vinduesfalse, der er en del af vores Passivhus System +C koncept. Energifalsen tilbydes som BIM-objekt til både ARCHICAD og Revit.
Videoen viser hvordan BIM-objektet fungerer og indstilles i ARCHICAD, samt hvordan informationer og mængder udtrækkes.

Egernsund Tegl ambaSundgade 3DK-6320 EgernsundT: +45 7444 2540F: +45 7444 2643E: salg@egernsund-tegl.dkCVR-nr 25122100Salgs- og leveringsbetingelser